Általános Szerződési Feltételek

 

1. A rendezvény megnevezése: EGER WEIN MEETUP – Eger, bor találkozás –

2. Időpontja: 2023. június 16-17.

3. Rendezvény helyszíne:

  • június 16. EKKE Líceum és külső helyszín: Fúzió Eger
  • június 17. EKKE Líceum

4. A rendezvény honlapja: https://www.egerwinemeetup.hu/, https://www.egerwinemeetup.com/

5. A részvételhez regisztráció, és jegyvásárlás szükséges.

6. Jegyárak, jegytípusok:

  • EGER WINE MEETUP jegy – 35 000 Ft
  • BÜRKLIN-WOLF mesterkurzus – 12 000 Ft
  • PANNON TERROIR mesterkurzus – 12 000 Ft

7. A rendezvény 2 napos, egy napra szóló jegyet nem áll módunkban biztosítani. A jegyár tartalmazza a konferencia előadásokon történő részvétel díját, a konferencia ideje alatt történő étkezés és kávészünetek díját, és az Ismerkedési est  / Fúzió – Eger / – Bring Your Own Bottle  részvételi díját.

8. Az EWM konferencia program kereteiben meghirdetett mesterkurzusokon a részvétel külön regisztrációhoz kötött. A mesterkurzusokra a konferencia részvételtől függetlenül lehetséges regisztráció. A mesterkurzusokon történő regisztráció a konferencia regisztrációt nem tartalmazza. Minden mesterkurzusra külön jelentkezés szükséges. A mesterkurzus díja: . Dr. BÜRKLIN-WOLF mesterkurzus – 12 000 Ft, a PANNON TERROIR mesterkurzus – 12.000 Ft / mesterkurzus.

9. Fizetési feltételek: a regisztrációt követően bankkártyával történő fizetés.

10. Az EGER WINE MEETUP rendezvény sajtónyilvános esemény, így a rendezvény területén és kapcsolódó programjain fénykép- és/vagy videófelvételek készülhetnek. A szervező Eszterházy Károly Katolikus Egyetem is készít fotó- és/vagy videó dokumentációt a rendezvényről, amelyet saját kommunikációs csatornáin (honlap, közösségi média, hírlevél, sajtóközlemény, stb.) közzétehet.

11. Lemondási feltételek: 2023. június 12. napjáig történő lemondás esetén a regisztráció díját az Ön által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk, azt követően nem áll módunkban visszafizetést teljesíteni.

12. Adattovábbítási nyilatkozat: Tudomásul veszem, hogy a(z) Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a(z) EGER INNOVATIONS Nonprofit Kft. (3300 Eger, Leányka u. 6. sz. G épület) adatkezelő által a(z) https://www.egerwinemeetup.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: megrendelő neve, számlázási címe, telefonszáma, email címe.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff