Támogatóink

Kiemelt támogatók

KITE Zrt.

A KITE Zrt. Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátoraként koordinálja és finanszírozza a szántóföldi termelést, katalizálja a termelői együttműködéseket, szaktanácsadást nyújt, termék- és technológiai fejlesztéseket generál. A precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé. Több nagy nemzetközi márka – például a John Deere és a JCB – hivatalos hazai forgalmazója.

MBH Bank

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. Univerzális, modern bankként korszerű szolgáltatásokat nyújtanak csaknem kétmillió ügyfelüknek. Céljuk, hogy érthető, emberközeli és szerethető élménnyé tegyék a bankolást, miközben támogatják ügyfeleiket, hogy tudatosan és magabiztosan kezeljék pénzügyeiket. Számos szegmensben rendelkeznek erős piaci pozícióval, többek között az agrár- és élelmiszeriparban és a lízingpiacon. Széles körű pénz- és tőkepiaci, befektetési tevékenységet végeznek.

Támogatók

Agrolánc Kft.

Az idén 33 éves Agrolánc Kft. vezető szerepet tölt be a mezőgazdasági gépek forgalmazása terén. Az Antonio Carraro, a Rinieri és számos egyéb munkaeszközgyártónak köszönhetően teljes géppalettát kínálnak szőlőültetvények műveléséhez. Technológiában az alapoktól a csúcstechnikáig – például automata vezérlés – minden megtalálható náluk.

Bortársaság

30 éve kezdték néhány kistermelő boraival, de a lényeg most is ugyanaz: jó borok és hiteles borászok.

Duplitec Kft.

A piacvezető DJI márka, valamint az egyedi dróntechnoló­giai fejlesztésekhez és megoldásokhoz alkalmazható eszközök és kiegészítők magyarországi disztribútora. A cég az értékesítés mellett a termékek jogszerű, szabályos és biztonságos használatához oktatást és szervizszolgáltatást is bizto­sít a cégcsoporthoz tartozó Mydrone|School és a MydroneIService központokon keresztül.

Gál Tibor Pincészet

A Gál Tibor Pincészet 37 hektáron gazdálkodik Eger három kiemelt dűlőjében, a Sík-hegyen, a Pajadosban és a Nagy-Egeden. A pincészet 2023-ban ünnepli alapításának 30. évfordulóját, a munkát már több mint 15 éve ifj. Gál Tibor irányítja. A borok többsége házasítás, döntően helyi fajtákból készülnek. Kiemelt figyelmet fordítanak az egri bikavérre, amiből dűlős szelekciókat készítenek. A Gál Tibor Fúzió, autentikus belvárosi pincebár évente közel 20 000 vendéget fogad.

INTERKER-WEIN Kft.

Kádár Hungary Kft.

Mint Közép-Európa prémium minőségű hordógyára, hordóikat Európa legsűrűbb, legtömörebb tölgyéből készítik, mely az Északi-középhegység erdeiben nő. Több mint hat évtizede azon dolgoznak, hogy az egyedi tölgytermőhely, a természetes érlelés és a gondos pörkölés harmonizálásával olyan hordókat készítsenek, amelyek figyelemre méltó aromagazdagságuk mellett is visszafogott hordóhatással bírnak.

St. Andrea Szőlőbirtok

A pincészet a hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárásai mellett szeretne termőhelyeinek egyediségét kifejező borokat készíteni. A borászat kiemelten figyel a borvidék hagyományos fajtáira, törekszik megismerni a termőhelyeit és évről évre tökéletesíteni szőlőtermelésüket, valamint kifinomítani és a különböző fajtákhoz igazítani a borok megtermelésének lépéseit, továbbá igyekeznek megérteni földi küldetésük lényegét.

the CAp®

A the CAp® a Csúziker Kft. – az immár 30 éve rozsdamentes acéltartályok gyártásával foglalkozó cég – márkája. Kifejezetten borászatok számára kínálnak saját gyártású, kizárólag a legjobb alapanyagokból, a legmodernebb technológiai háttérrel készülő, kiváló minőségű, megjelenés tekintetében akár teljesen egyedi igényekhez igazított 30x60 mm-es alumínium csavarzárakat.

Vino-Tech Kft.

A Vino-Tech Kft. 25 éve foglalkozik Magyarországon borászati gépek forgalmazásával. Vállalkozásuk kínálatában megtalálhatóak a szőlőfeldolgozástól a borok csomagolásáig szükséges borászati eszközök és gépek.

Médiatámogatók

Líceum Televízió

A Líceum Televíziót 2003. április 29-én hívta életre az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (akkor még főiskola) vezetősége. Nem csak a hallgatók színvonalas gyakorlati képzéséhez megfelelő szakmai és technikai környezet biztosítása volt a cél, hanem olyan műsorszerkezet kialakítása, ami tükrözi az egyetem hallgatóinak és oktatóinak szakmai, tudományos, kulturális és sportéletét.

VINCE – Borkultúra. Gasztronómia. Élmények. Közösség.

A VINCE a hazai borvilág ismert és elismert márkája, ami elkötelezett az értékteremtés, a magyar borok népszerűségének növelése, a kulturált borfogyasztás támogatása iránt. A havonta megjelenő VINCE Magazin és a naponta több alkalommal frissülő http://vince.hu/ online portál által kínált minőségi tartalom mellett tematikus borkóstoló rendezvények, szakmai kurzusok nyújtanak ismeretszerzési és kikapcsolódási lehetősé