Támogatóink

Kiemelt támogatók

MBH Bank

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete. Univerzális, modern bankként korszerű szolgáltatásokat nyújt csaknem kétmillió ügyfelének. Célja, hogy érthető, emberközeli és szerethető élménnyé tegye a bankolást, miközben támogatja ügyfeleit, hogy tudatosan és magabiztosan kezeljék pénzügyeiket. Számos szegmensben rendelkeznek erős piaci pozícióval, többek között az agrár- és élelmiszeriparban és a lízingpiacon. Széles körű pénz- és tőkepiaci, befektetési tevékenységet végez.

delta_logo_lg

Delta Systems Kft.

Az 1987-ben alapított, magyar többségi tulajdonosi hátterű, budapesti központtal működő cégcsoport több mint 35 éve Magyarország egyik legnagyobb informatikai vállalata, egyben az ICT-piac egyik meghatározó szereplője.

A közel 250 főt foglalkoztató cégcsoport kiemelkedő szakértelmét évről évre olyan világhírű technológiai szállítók ismerik el, mint az Apple, a HP, a HPE, a Dell, a Lenovo, az Aruba, a VMware, a Veeam, a SICK, az IBM vagy a Cisco.

A csoport a komplett infrastruktúra-megoldásokra fókuszál, úgymint a teljes architektúra megtervezése, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezése és telepítése, az alkalmazások integrációja, valamint az infrastruktúra menedzselése.

A portfólióban megtalálható az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelése, kereskedelme is.

A Delta elsőrendű célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire (pl. agrár- és üzleti  – vállalati – digitalizáció, smart city megoldások) építve és a jelenlegi portfólióját bővítve megtartsa hazai vezető pozícióját, illetve kilépjen a regionális piacra is.

Támogatók

Academia Birtok

Az Academia borok az Egri borvidék déli lankáin, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szőlőbirtokán születnek. A munkát az alapító püspök iránymutatása alapján végzik, a tudományok és művészetek javára. A Kőlyuk-tető-dűlőn dolgoznak a tudományos kollégákkal és a hallgatókkal együtt azért, hogy az egri és a magyar szőlőművelés és borkészítés minél tudatosabban és magasabb színvonalon valósuljon meg.

Bortársaság

30 éve kezdték néhány kistermelő boraival, de a lényeg most is ugyanaz: jó borok és hiteles borászok.

BASF Hungária Kft.

Növényvédelmi megoldások a termésbiztonságért. A BASF Agrodíviziója – nemzetközi kutatási hátterével – olyan korszerű növényvédelmi megoldásokat fejleszt ki, melyekkel megelőzhetőek a különféle évjárati sajátosságok miatt bekövetkező termésveszteségek, növelhető a termésbiztonság. A kertészeti kultúrák vonatkozásában a BASF olyan piacvezető, rendkívül hatékony megoldásokat kínál a gombaölőszer-szegmensben, melyek a védekezés alappilléreit adják a növényvédelmi technológiákban.

GrapePRODIGI

A GrapePRODIGI projekt fő célkitűzése egy olyan, a gyakorlatban való tanulási-oktatási platform létrehozása a távérzékelés, a digitális térképezés, a precíziós eszközök használata és a nagy pontosságú gazdálkodás témakörében, ami segíti a szőlőtermesztők munkáját. A platform kísérleti szőlőültetvény-irányítási rendszert is tartalmazni fog, és az érintettek számára a magas szintű elérést a roadshow-k biztosítják majd. A GrapePRODIGI projekt eredményeképpen az érintettek jobban megértik a digitalizáció és az intelligens eszközök adta lehetőségeket a szőlőtermesztésben, amelyek közvetlen előnyöket biztosítanak számukra az irányítás, a gazdaság és a döntéshozatal terén.

St. Andrea Szőlőbirtok

A pincészet a hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárásai mellett szeretne termőhelyeinek egyediségét kifejező borokat készíteni. A borászat kiemelten figyel a borvidék hagyományos fajtáira, törekszik megismerni a termőhelyeit és évről évre tökéletesíteni szőlőtermelésüket, valamint kifinomítani és a különböző fajtákhoz igazítani a borok megtermelésének lépéseit, továbbá igyekeznek megérteni földi küldetésük lényegét.

Médiatámogatók

Líceum Televízió

A Líceum Televíziót 2003. április 29-én hívta életre az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (akkor még főiskola) vezetősége. Nemcsak a hallgatók színvonalas gyakorlati képzéséhez megfelelő szakmai és technikai környezet biztosítása volt a cél, hanem olyan műsorszerkezet kialakítása is, ami tükrözi az egyetem hallgatóinak és oktatóinak szakmai, tudományos, kulturális és sportéletét.