Pages
Categories
Posts
- „Ahogy mindig is tettük” – ami ma már nem működik (0)
- A biodinamikus művelés a szőlő teljes átalakulását eredményezi (0)
- A birtoképítő (0)
- A borokról pontosan, de a saját hangunkon kell beszélni (0)
- A burgenlandi borcsoda nyomában (0)
- A cél, hogy megóvjuk, javítsuk a talajt (0)
- A finomhangolás szakaszába értünk (0)
- A kékfrankos lehetőséget kínál a nemzetközi térnyerésre (0)
- A kékfrankos-fajtaértékkutatásunk átfogóan vizsgálja a szőlőfajtát (0)
- A klímaváltozás szőlőre gyakorolt hatását kutatja (0)
- A mi munkánk a borászatok kérdéseire választ találni (0)
- A minőséget mindig lehet fokozni (0)
- A stagnálás visszalépéshez vezet (0)
- A szakmai fejlődés fellegvára az Academia Birtok (0)
- A szőlészet egyik legjelentősebb kihívása (0)
- A versenyképességünket az ültetvényeink határozzák meg (0)
- Agrár 4.0: Együttműködés és k+f a mezőgazdaság versenyképességéért (0)
- Akkreditált borászati szolgáltató laboratórium az egyetemen (0)
- Az Eger Wine Meetup középpontjában a birtoképítés és a nemzetközi borpiac (0)
- Az élesztőválasztást is befolyásolja az éghajlatváltozás (0)
- Az életképes, reális üzleti modelleket keresem (0)
- Csúcstechnológiát hoz az Egri borvidékre az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (0)
- Életem küldetése: a fenntartható bor (0)
- Évszázados hagyomány a tudás mögött (0)
- Fontos, hogy folyamatosan megújítsuk a konferenciánkat (0)
- Három ország fog össze a közös olaszrizling-borverseny szervezésért (0)
- Hiánypótló kutatási és fejlesztési tevékenység élesztőkkel és baktériumokkal (0)
- Kutatás, innováció, nemzetközi borpiac – erről szól az idei Eger Wine Meetup (0)
- Mára természetes beidegződés a bioművelés (0)
- MBH Bank – Életszerű, naprakész, hatékony finanszírozás (0)
- MBH Bank – Naprakész, hatékony finanszírozás (0)
- Megújult a borászoknak szóló konferencia Egerben (0)
- Nyáron elindul a stratégia megvalósítása (0)
- Országosan szeretnénk szolgálni a magyar szőlészet és borászat fejlődését (0)
- Pellenc újdonságok – precíziós megoldások szőlőtermesztésben (0)
- Sosem akartunk historizálni (0)
- Szakmabeliként is nyitottnak kell maradnunk az új ismeretekre (0)
- Több évtizedes tapasztalattal az italtechnológia területén (0)
- Tudósként közelítek a szőlőhöz (0)
- Új Mañez y Lozano ültetvénypermetezők a KITE Zrt. kínálatában (0)
- Új minőséget hoztak a prosecco világába (0)
Projects